Tuesday, December 15, 2009

SAL Spring - Update 15.12.09

Salam pagi selasa semua, kshima sebenarnya dah stop lama juga dari sambung buat x-stitch ni, tapi hari sabtu lepas, balik kampung, sempat capai x-stitch dan bawa balik ke kg.. tak ada aktiviti, pak we memancing malam dan pagi ahad, so kshima mengodek x-stitch... sempat siapkan sikit sebelah kanan tu.... itu sahaja..

9 comments:

  1. salam shima. Laju jugak ye u all stitch.
    tak sabar nak tgok the end result. sure mengoda.

    ReplyDelete
  2. kak shimaaaaaaaaa..
    giler banyak dah ha..
    xsabar tgk complete pcs.. mesti lawa..

    ReplyDelete
  3. walla... byk dah update tu. mcm k.shima yg siap dulu je nanti ni...

    ReplyDelete
  4. Yup, setuju dengan ALynn. Way to go Kak Shima...! :)

    ReplyDelete
  5. cantiknye kak... rs xsbr nk wat jugak..

    ReplyDelete
  6. k reen,
    bolehlah tahan tapi ada yg salah tu... belum buka lagi..;)

    ReplyDelete
  7. mrs fedex,
    kshima pun sama...:)

    ReplyDelete
  8. allynn and yati...
    tak tau la lagi siapa siap dulu selagi belum siap... nanti alynn & yati guna strategi tak tido malam siang... nangis la k shima jawabnya...yg asyik nak tergolek je siang malam... he he he..;)

    ReplyDelete
  9. cemmomile,
    jom joint gak... kita buat ramai-ramai.. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015