Saturday, March 17, 2018

Bantot si kecik kenot


Cerita lama masa Bantot masih kecil, rindu dengan budak ni, sekarang asyik nak keluar je dan jarang balik, kesayangan Andong, penat shima cari kalau dah keluar tak jumpa jalan pulang kecuali lapar sangat.
 
Rindu nak menulis kerap dalam blog macam dulu sebab ya hanyalah journal perjalanan sedikit dalam hidup shima, masa tak mengizinkan mengadap komputer... 2016... hingga ketika ini semoga semua dipermudahkan dan semoga shima kuat, Wish me luck, walaupun selalu rebah jua...
 

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015