Thursday, January 21, 2010

From zero....

Assalammualaikum sahabat-sahabat semua yg sudi singgah disini,
Hari ni shima nak share..
Taraaaaaaaa

Bila shima check balik, rupanya shima ada beli seketul piring bujang 11 tahun yg lepas, piring ni berliku-liku sikit...

tiada rahsia lagi..hasil hunting di alam maya, yg istimewanya semuanya menyeberangi Laut China Selatan.. itu yang rasa mahal tu... sebenarnya shima tak ada langsung corak ni, tapi bila baca otai adik yatt, dan cmg, shas.. tertawan sungguh... terus layan kat alam maya. macam rezeki pulak, walaupun terlambat masih ada last stok...satu..satu.. muncul
emmm sukanya saya...

seketul cawan nyorok patutnya ada 6..tinggal 5 je... jgn terhumban dengan timbunan kertas2 cukup... maklumlah kertasnya lebih banyak dari barangnya... sebagai langkah keselamatan...semuanya selamat sebab barang barang ni diletakkan atas tilam empuk.
Terima kasih ryana dan nur.

wow..susahnya nak snap gambar close up untuk buat kenangan keindahan 4 to 5 roses ni... walaupun bunganya kecil tapi memang menikam kalbu.
nannie bila nak share... kshima tunggu ni...
layaaaaaaaan

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015