Tuesday, July 12, 2011

yang paling suka dalam bulan ni

salam kawan2 yang masih sudi singgah sini
hari ni shima nak share, beberapa perkara yang meceriakan shima dalam bulan ni

alas meja... ala2 lace yg shima dapat dengan harga RM8.99, hanya satu je yang tinggal warna putih dan dalam plastik buruk, tak sangka besar.
cukup untuk meja makan di rumah shima




pokok bunga merah ni berbunga lagi.... suka sangat dapat tengok dari jalan je

sudah semestinya sicomel transferware ni

penyejuk mata

4 comments:

  1. RM8.99?? rezeki.... ngeee... :)

    bunga apa tu kak?

    ReplyDelete
  2. Murahnyer alas meja tu...beli kat mana?

    ReplyDelete
  3. betul tu zila
    rezeki memang murah.. ;)

    ReplyDelete
  4. zures

    shima beli di ten and ten, pasaraya jual macam2 barang rumah,rasanya banyak tempat ada,tapi kat sini hanya tinggal warna cream aje, warna putih ada satu je

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015