Thursday, July 26, 2012

Chenta... hepy bestday 19.7.2012

 Assalammualaikum dan selamat malam
umur semakin meningkatkan, tak kan menurun pula.. ngeeeeeeeeee
sebelum puasa, en somi menyambut harijadi yang ke...

nak buat suprise, nak tiup belon, semua tak sempat,

yang sempat, shima dapat beli cake je.
layer cake pandan.
Nak kidnap anak sedara shima pun tak sempat, sebab en somi dah sampai depan pagar, so kita orang kidnap sama2,  ada yang baru mandi, tak sempat sikat rambut, ada yang baru bangun tidur, boleh teka mana satukan.   3 orang budak kenit ni yang selalu temankan  pak su dia.   dengan mak su dia... emm .... busy memanjang.
 so project yang shima cuba buat sekarang ni ialah crochet, ni je yang larat pegang, cross stitch dah humban je balik ke bilik craft aka store.

hepi bestday chenta, 
semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa dalam limpahan dan rahmat Allah SWT,
amin
 

5 comments:

  1. Selamat hari lahir untuk cinta hati kak shima... hehe.. mana gambar ka shimanyer nih?? heheh

    waaa.. itu mesti nak buat doily tu.. utk raya ek.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zila, ngeeeeeee, kak shima tak dapat masuk...tak muuaaaaaaaaaat...huhu

      Delete
    2. doily tu, harap2 dapat siap, kecik je sebenarnya

      Delete
  2. Happy birthday paksu!! jaja comot btol tak sikat rambut.. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq reen, sicomot tapi tetap tomei

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015