Wednesday, November 20, 2013

New project


Apa khabar kawan2 di alam maya yang shima kasihi,
terimakasih sudi singgah di blog shima ni, bila ada jejak shima pun singgah juga di blog kawan2, mencari motivasi diri,,,, ;)
shima masih berangan untuk next projek, walaupun my badai semalam tak siap lagi

 pattern ni di ambil dari google

benang yang shima beli jenis Milk Cotton, besar juga kena guna jarum size 6, emmm
sebabkan shima beli benang ni terbanyak, so projek pun kenalah mega,,,, rasa2 projek apa ya.
 

Salam sayang
 

4 comments:

  1. macam design love love je kak.. :D hehe.. nak buat beg ke? cushion cover ke? mega ek... selimut lagi ke? badai semalam pelan-pelan kayuh la kita kak... hihihi... ;)

    p/s: tak mungkin dapat puaskan hati semua orang.. ngeee.. baik puaskan hati sendiri.. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. zila, projek mega,,, cam nak buat blanket je... he he,.... hati sendiri pun masalah juga zila,,, banyak sangat nak buat,,, ngeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

      Delete
  2. pattern bunga tulip kah itu? Wah... good luck, kak Shima, dan have fun! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya yati, pattern tu..... he3 in shaa allah

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015