Sunday, September 14, 2014

owl & buttons

Assalammualaikum dan hai

Akhirnya siap juga satu owl shima, ada 3 lagi, untuk apa ni ya, rasa nak jual, tapi shima sendiri takut nak letak harga sebab kainnya mahal, plus button, sebab kita bukan pemborong kan, cuma minat je, yang buat shima suka buat craft.
 Ini lokasi berbeza sikit, tempat gelap.
Yang ni macam edisi syok sendiri sebab shima da lekatkan label shima sebelah kiri, yg kelakar tu tulisan pun terbalik.

Tujelah cerita masa hujan ni.

Salam sayang

6 comments:

  1. alahai..comelnya dia.. buat aii teringin je nak jaet satu.. hihihi.. kalau saya sure blue owl.. hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. zila biru pun ada , kita dah boleh masuk kumpulan Blue..s gang

      Delete
    2. blue and pink kak... yummmyyyy... ;)

      verangan je dulu... hahaha

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015