Thursday, December 18, 2014

new look

Assalammualaikum


Apa kabar kawan2, dah lama shima tak update, masalah modem, wifi tak dapat, laptop tak boleh guna dll, tu yg mood ke  laut dalam, plus rumah macam tongkang pecah, selalu dilanggar garuda, so dah 2 minggu shima beli bunga segar untuk cari mood, mesin jahit pun baru... nak beli jenis lain terbeli yang ni sebab nak cari yg boleh jahit kain tebal, my new baby, heavy duty macam tuan barunya.

So tu jelah shima nak sharing buat masa ni.


salam sayang

4 comments:

  1. yeeehaaaa...mesin jahit baru... yeay!

    skodeng sikit.. tengah menjahit apa tu kak... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha, sejak beli tak usik....

      Delete
  2. Waaa 4423 kah iteww..suke..suke..sal pun nak beli jugak lsn tgh sale nie..bajet jer tak sampai lagi..duhhh kena beli sblm gst..nanti naik rege..

    ReplyDelete
    Replies
    1. He he sal, shima beli kat sini 2x bayar..huhu, sedap juga sebab berat...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015