Friday, January 8, 2016

Athritis datang lagi

Bismillah

 Assalammualaikum
 Kesihatan yg tak menentu di akhir tahun 2015, bersambung dgn 2016, membuatkan mood shima ke laut dalam,bulan 11 tangan sebelah kiri tak dapat di gerakkan, bila dah baik,akhir bln 12 tangan kanan pula diserang, mengajar terpaksa tulis tangan kiri, anak2 murid dah besar, mereka faham Redha, kifarah dosa2, biar dibalas di dunia, itu selalu doa shima... Masih berkenaan hobi, yg shima sempat buat sebelum cuti, Cubaan menjahit langsir sendiri
 
 Salam sayang  

11 comments:

  1. semoga 2016 lebih baik dari sebelumnya.
    take care ye..

    cantek la langsirnya..
    macam rumah matsaleh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq hani, lama tak jenguk susun atur hani...
      yang ni syok sendiri hani... boleh pakai sampai jemu... ;)

      Delete
  2. semoga cepat sembuh kak... patutlah akak lama menyepi...
    huhu.. miss u tau...

    cantik langsir.. cantik deko.. langsir biru tu.. memang idaman hatiku.. ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zila, tulah miss semua.. u 2,

      biru tak boleh lari... bila nak share bilik anak bujang awak

      Delete
  3. Comei header baru blog kak Shima.
    Semoga kak Shima cepat sembuh.
    Cantiknya langsir, cantiknya bilik. Suka Yati tengok.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq yati, kak shima buat dengan blog -suesuka susun, nak cari kelainan tahun 2016.. he he tapi cederalah pulak..
      langsir jahit lurus je ti, lepas tu tarik2

      Delete
  4. Replies
    1. tq mama cahaya mataku, kak shima pun suka... ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015