Friday, January 20, 2012

Sorrento hotel

Assalammualaikum
shima just nak share kepada peminat-peminat cross stitch, i'm back... he he

dah lama tak pegang cross stitch, dapat beli gambar pun jadilah, ini kali ke2 shima beli cross stitch kit di fb, dengan neeza shop.

shima kalah bila tengok gambar2 bunga terutama bila ada pasu kat tingkap dan ada bunga2 yang menjalar...huhu pasrah. tapi tak tau bila nak start.
tengoklah nanti ya.

cantikkan.
rasa macam tak banyak kerja.


color kain dan benang.
oklah sehingga shima memangkah lagi, nanti shima akan cerita.


salam sayang

10 comments:

  1. ccairrrrr hati ini tengok sorrento hotel itewww :-

    ReplyDelete
    Replies
    1. salmi, shima dah rasa nak beku dah ni... sebab tak tau bila boleh start...cantik kan sal, tulah yang tak tahan tu, beli dulu...huhu

      Delete
  2. shima...... pinjam semangat memangkah sikit. kdee pun rasa kena start laaa, perabis yang lama2 tu. Jom!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. k dee,
      kita sama2 bagi semangat antara satu sama lain tu, tak sabar nak tengok cross stitch patchwork 12 months k dee tu siap, shima tak tau bila nak start lagi...jom k dee, siapka wip dulu

      Delete
  3. memang cantiklah kak shima...ni dalam list saya jugak nii... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. nisa
      he he he, memang banyak list kita ni nisa..... tolong siapa nak jahitkan...minta pinjam tangan alisha boleh tak... tolong jahitkan acik shima punya cross stitch...ngeh3

      Delete
  4. wah...wah...go kak shima...go...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ina
      blog dah ok ya, nanti kak shima add ya....
      jom na , kita buat projek mega... go go, sama2

      Delete
  5. Yea...go...go...Project mega ina setakat nie photo stitch gmbr anak2...makin ma...las....mahal tak kit neeza nie jual ek?

    ReplyDelete
  6. na
    kak shima rasa ok, senang benang dah ada, kain dah ada, hari tu gi hw pun harga dah naik, tapi beli juga simpan jadi stok... jom na, boleh kita buat SAL...

    go go go ale ale ale

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015