Monday, February 13, 2012

How to joint granny square

Assalammualaikum dan selamat petang
granny square shima masih dalam proses, kebanyakkannya shima dah letak border warna cream, tinggal nak belajar cara menyambung granny square ni.
memang banyak cara, shima nak cari cara yang mudah je.
semuanya rumit dan leceh, minat je mengatasi segalanya.
tapi bagi yang expert nampak mudah je buatnya.


ni sebahagian yang shima belum siap buat border cream, yang ni sebahagian yang shima belum buat border,
masih jauh lagi perjalanan, ingatkan nak buat queen comforter
rasanya shima hanya mampu buat throw je atau single comforter.

tunggu

sehingga shima menulis lagi ya
happy... happy

4 comments:

  1. Banyaknya Kak Shima buat square. Tak sabar nak tengok bila siap. :)

    ReplyDelete
  2. yati
    tulah nampak macam banyak ti, tapi nak buat single blanket pun tak lepas, kak shima pun tak sabar nak siapkan wip project ni sebab boleh tutup buku..huhu ;)

    ReplyDelete
  3. kak... kagum...

    hehe..

    nnt share cara nk smabug2 tu ek

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhu zila, stop dulu projek ni..ngeeeeee

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015