Monday, June 18, 2012

Makan pagi dan tan tin tun

 Assalammualaikum dan selamat petang
 breakfast apa ya pagi semalam, hari ini dan esok hari,
ini antara breakfast pagi yang shima suka.
lopez, susah nak dapat yang tradisional, yang balut dengan daun pisang, yang penting kuahnya pekat dan fresh.
nasi berlauk, suka sangat, nampak macam biasa je kan, tapi shima rasa sedap sangat, shima ni suka nasi, pagi petang siang malam, nasi aje... tulah rahsia gebus...
 keow teow goreng basah, nak buar car keow teow tak reti. 
 sejak belajar mendekor ni, shima kumpulkan tin2 yang shima pernah beli, selalunya tin2 ni shima letak merata tempat, ikut keperluan, ada banyak benda dalam tin2 tu, benang, kain dan lain2.  Ada yang beli sendiri dan ada yang kawan bagi, tq kawan2.
 shima campurkan juga dengan koleksi kotak2 yang shima beli
 yang luv2 ni pun kotak juga.
 
Adalah dalam 3 tingkat, cukuplah sampai di sini ya sayang.

2 comments:

  1. Salam p'kenalan...comel n sangat english style...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Copyright to qaseh creation
Designed by UMIESUEstudio 2015