untuk berkongsi minat, hobi, decor dan craft ... serta pengalaman yang sedikit...kepada yang memahami...terima kasih atas kunjungan sahabat2 dan silalah datang lagi

Followers

Tuesday, August 14, 2012

Pink kelabu

 Assalammualaikum dan selamat malam
pink kelabu dah sampai, tq zany
 bunga di hadapan

bunga di belakang


salam sayang

9 comments:

  1. Salam Shima
    Waa masih mencari koleksi pml ye..tahniah cantik sekali tekonya..bunganya pun sangat menawan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mualaikumsalam kak aton
      he he kak, penyakit yang susah untuk diubati.... kalau ada yang pekenan tu, terpaksa membeli juga... ;)

      Delete
  2. salam kak shima...

    sya pun suka bunga ni kak...memang cantik kan...ni tengah nak mengumpul...tp alhamdulillah dapat yang si bulat pun jadi lah..tak der rejeki lagi nak dapat yang rare2 mcm ni....tahniah kak shima..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mualaikumsalam sya,
      kak shima pun suka, 2-3 kali juga fikir masa nampak bunga ni kat fb, pelik juga masa tu tak ada orang masuk meminang, dah rezeki kak shima kot, insyaallah sya akan dapat juga.... tq sya... ;)

      Delete
  3. Wah, bertambah koleksi kak Shima lagi.
    Sweet je bunga. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yati, he he dah penyakit ti,,, susah nak berhenti.... memang sweet bunga dia,,, macam kelabu asap je.... ngee ;)

      Delete
  4. same2 kak shima =)
    alhamdulillah selamat smpi...
    hehehe,,.kak sya, x da rezki kak sya...kak shima dah booking awal..
    ada lain sy roger ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zany lagi sekali, walaupun cedera kat tutup, macam tak memberi kesan langsung dengan teko tu, kak shima suka sangat,

      betul tu, insyaallah nanti adalah rezeki sya... :)

      Delete
    2. kak shima & dik zany...

      x per pelan2 kayuh kan..insyaallah...:)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...