untuk berkongsi minat, hobi, decor dan craft ... serta pengalaman yang sedikit...kepada yang memahami...terima kasih atas kunjungan sahabat2 dan silalah datang lagi

Followers

Monday, January 27, 2014

BOM Januari 2014 - Flying geese


Assalammualaikum
akhirnya siap juga dah buka 2-3 kali, last2 sekali rempit je, dah tak guna jarum peniti... kuang2,,, macam tak sama je square tu..huhu
benang2 pun tak sempat nak trim..
thanks zila untuk link pattern ni/

Happy Quilting

2 comments:

  1. Merah hijau ek... saya menjangkakan pink color... hihi... :p apa pun pejan mata je rambu ramba tu kak.. yg penting comel.. hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah letih dengan pink zila... sebenarnya stok kain pink tak ada,,,,huhu.... edisi nak cepat siap dan nak cepat update, kalau rajin nak buka balik... senget..huwaaaaaa...kalau rajinlah

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...