untuk berkongsi minat, hobi, decor dan craft ... serta pengalaman yang sedikit...kepada yang memahami...terima kasih atas kunjungan sahabat2 dan silalah datang lagi

Followers

Saturday, February 8, 2014

Susun atur - My nest lagi



malam ni berdentam dentum bunyi bunga api, rasanya chap goh mei kot,... emm
Buat masa ni, ada lagi satu kes kesihatan di tempat shima, kes denggi, seorang jiran shima langkau 1 rumah, meninggal dunia sebab denggi, lambat dikesan, jiran sebelah kiri pula masuk wad, belum balik lagi.
So mestilah akitiviti shima mengemas, menyembur nyamuk dalam rumah, sebenarnya satu rumah ni dah kena sembur dengan pihak MD, cuma shima belum sempat untuk membasuh semua barang dalam rumah ni, hanya sempat basuh pinggan yang hendak pakai je, esok kerja lagi.

ok hari ni shima masih hendak bercerita tentang my nest, yalah setiap hari shima mesti masuk kesini,

 Sebelum

masa ni tengah google blog2 organizing, tu yang semangat datang balik..ngeeeee
tengok tu, cermin muka pun dah tanggal, tali tape tu best fren shima,
dan projek FA merata2, sebab tak siap lagi,
 Selepas
 alas meja tak cukup, hari tu shima dah pergi tempat DIY yang sama, habislah pulak.
Tempat stationery tu shima gantung, sebab nak bagi meja luas, bahagian kanan ni, memang nak kena sesah ... tungguuuuuuuuu
shima sebenarnya masih sedang mencuba dan berusaha gigih untuk mengurangkan barang2 diatas meja kerja ni, tengoklah nanti, ada yang kena alih,
my long journeeeeeeeeeeeeeey

Happy organizing
happy ke, kadang2 stress juga,,, kuang3

Salam sayang

2 comments:

  1. cantik meja bila dah alas kan.. u give me more ideas la kak.. hihihi... :D
    teringin gak nak gantung-gantung.. tapi tempat nak gantung pun takde..hehehe... ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu zila, ada perubahan tapi tak cukuplah pulak alas tu...

      kak shima tak suka sangat gantung2 ni zila, tapi meja kecik.... jewwww

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...