untuk berkongsi minat, hobi, decor dan craft ... serta pengalaman yang sedikit...kepada yang memahami...terima kasih atas kunjungan sahabat2 dan silalah datang lagi

Followers

Saturday, February 8, 2014

Wayar berselirat


Assalammualaikum

Perkara yang shima paling suka dan tak terfikir boleh kemas ialah wayar2 sambungan letrik.  Shima dapat cara simpan dan kemas ni dari adik2 yang rajin mengemas di blog susunatur.

Sebelum

masa tangkap gambar tersengetlah pulak,  bilik study ni aka bilik craft aka stor, sebab tu pinggan koleksi shima puna ada. Memang macam2 ada
 masuk dalam kotak kasut camel ni besar sikit, sesuai untuk 4 plug
 senang dah ada lubang, untuk semua wayar.
Selepas

shima cuma tebuk satu lubang kat bawah untuk sambungan ke elektrik.
tu yang rasa senang sikit, dan berbaloi DIY ni,
nak balut ke tak kotak ni, buat masa ni malas, macam ok je warna kotak tu.

Happy organizing

Salam sayang

6 comments:

  1. akak.. bagus betul la buat mcm ni ... budak kecik suka btol main extension tu.. bahaya kan... aish... kena cari kotak ni... hihihi... kakak shima.. kasi balut la itu kotak.. pink cantik... kikikiki

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah banyak betul lah idea organizing ni.... letih mok cik nak ikut,... kih3, tapi masa buat ni enjoy sebab,tak banyak keje..... cari jangan tak cariiiiiiiiiiiii

      huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa, zila kena balut juga ke,,,,,, kan ganas tu kotak camel.... ngeeeeeeeeee,,,,, dah letih membalut

      Delete
  2. kemas...sukeeeee sgt tgkkkkk...serius =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. fiza, betul paling kemas, senang dan 1st time organizing kak shima free of charge,,, tq ya... awak dan adik2 yang lain.... sharing is caring

      Delete
  3. Wah.. idea yang bagus. Dan takde la berabuk juga kan, kak Shima. :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...