untuk berkongsi minat, hobi, decor dan craft ... serta pengalaman yang sedikit...kepada yang memahami...terima kasih atas kunjungan sahabat2 dan silalah datang lagi

Followers

Thursday, February 13, 2014

Susun atur rak buku dan barang kraf selesai


 Assalammualaikum
hari yang agak letih biarlah gambar yang bercerita
pergggggggh, tetiba dalam hati ada taman
 sebelum
macam nak pengsan kan
inilah kawasan yang shima nak cerita
  
 selepas
boleh bangun balik
 memaksimumkan sampai ruang dibawah, bahagian bawah tu, shima guna kotak printer.
warna biru tu sahaja sebagai pencetus, kalau semua pink, mesti tak berseri. yolah tu
  antara gabungan warna yang shima paling suka
pink masam atau warna belacan


7 comments:

  1. Kak shima.. bestnya kak.. meh la datang kajang..ekekeke...tlg aii kemas...hihi...
    suka la akak balut kotak tu.. biru pink mmg boleh kawan... x kira la pink masam ke..pink belacan ke.....

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. kemas sgt...pink tu pun cantik!

    ReplyDelete
  4. Cantik la, kak Shima kemas. Nampak organize juga, ada label.
    Kak Shima tau tak, Yati dah terjangkit, pasal entri lepas yang wayar berselirat tu, Yati ada satu kotak kasut untuk sport shoes ni, besar, Yati projek la sikit. Wah wah.. orait aaa idea akak tu, memang tak berselirat lagi. ^_^

    ReplyDelete
  5. nak tanya..kat mana beli rak putih tu? bape harga??

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...