untuk berkongsi minat, hobi, decor dan craft ... serta pengalaman yang sedikit...kepada yang memahami...terima kasih atas kunjungan sahabat2 dan silalah datang lagi

Followers

Saturday, July 19, 2014

organizing : tudung bawal yg belum gosok


Assalammualaikum
rajin sikit hari ni, dah lama beli bekas dari ikea ni, shima beli warna putih, sebelum ni shima letak shawl dan stokin, tapi shima dah keluarkan dan susun tudung bawal yang belum gosok dan shima masukkan dalam laci almari supaya nampak lebih kemas dan teratur.
kalau guna kotak kasut atau tisu pun boleh, shima sebenarnya malas betul nak membalut.


sebelum
susun leper je camni

selepas
dengan bantuan kotak dari ikea
terserlah favourite color shima pink belacan dan putih
 
 tak delah lipat kemas sangat,
janji menegak
 drawer almari yang pertama penuh dengan tudung
ada yang tak boleh guna, tapi shima belum sisihkan lagi sebab sayang
sementara tudung shawl pula, shima pindahkan ke kotak plastik yang dibeli dengan harga RM6.90.
shima letakkan di sebelah meja sisi katil. jadi macam open drawer.

happy organizing
salam sayang

8 comments:

  1. kemassssnyerrrr... ikut color coding lagi... aiii like... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq zila, kita tengok selepas sebulan... ngeeeeeeee

      Delete
  2. Suka tengok. Sangat kemas, kak Shima. :)

    ReplyDelete
  3. Good idea shima susun menegak. Sal mmg pening nak arrange shawl anak2

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul salmi, ok susun macam tu, banyak space, boleh cuba

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...