untuk berkongsi minat, hobi, decor dan craft ... serta pengalaman yang sedikit...kepada yang memahami...terima kasih atas kunjungan sahabat2 dan silalah datang lagi

Followers

Tuesday, July 15, 2014

Selamat menyambut Nuzul Al Quran

Assalammualaikum,

selamat menyambut puasa dan Nuzul Al Quran, dah 17 hari kita berpuasa
tahun ni dalam puasa shima rasa letih sangat, tak tahu pasal apa,
memang tak aktif, aktiviti kraf atau apa2 pun shima tak berapa buat, hanya masak simple2 je, mengemas pun tak, ke laut dah

 
inilah tempat yang akan shima gunakan hari2 untuk buat air, nampak semak kan
memang shima letak semua keperluan atas kabinet ni senang nak amik,
untuk tempat letak gula, kopi dan semuanya shima guna recyle botol plastik dari kuih raya tahun lepas, senang dan jimat.


inilah ala2 counter tempat buat air + ala2 country kitchen shima, jadi ke cam tak jadi je kan
bolehlah

 Salam sayang
 

2 comments:

  1. salam nuzul quran...
    suka lah tengok label2 kat botol tu...cantik! buat sendiri ke? saya pun suka hiasan dapur ala2 country ni...tp tak dapat lah nak mendeko rumah sesuka hati sebab menyewa.....in sha Allah satu hari nanti bila dah pindah rumah sendiri...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. msalam lia, label tu kak shima amik kat google, free label je,,, samalah kita lia, rumah kak shima sendiri, tapi tak boleh nak buat juga, sebab dapur kecik je,,, terap sikit2... je inshaaAllah, one sweet day akan dapat rumah sendiri nanti,,, masa tu emmm, boleh balas dendam.,... ikut cita rasa kita ;)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...